Kategóriák
A nap bandája

Mirror

Mirror (Budapest)

„Drága Barátaink, április 3-án az Instant-FogasKomplexumban bemutatjuk az ÓRA INDULT!
A Faminehill-es és a PLASTICOCEANös cimboráinkkal együtt kapjuk szét a helyet a jeles alkalomból.
Nagy mérföldkő ez nekünk, ezért borzasztóan örülnénk, ha minél többen ott lennétek velünk!”

A tegnap nem ok nélkül nagyot futott koncert.hu-s Szűcs Mihály (Barba Negra) interjú, egyik általunk kiemelt mondata épp azt taglalja, hogyan omlott össze egy pillanat alatt hónapok munkája sok banda számára, akik épp ez időszakra időzítették valamilyen debüt eseményüket.
Mirror esetében a koronavírus okozta vészhelyzet például az első nagylemezük bemutató koncertjét borítja. Vélhetően… (Ne így legyen!)

2016 nyarát tekintik elsődleges indulási pontnak, mikor megjelent bemutatkozó EP-jük, a három dalos Mondd Meg, melyet ’17 februárjában követett egy másik, Fényárnyék címmel.
Koncepciójuk egy letisztult struktúrájú, befogadhatóbb, de a keményebb stílusjegyeket is megőrző modern metal számokkal „andalítják” közönségüket.

Azóta tartják is az irányt.
A kezdetekben jópár tehetségkutató verseny első helyét behúzták, ezzel együtt Budapest minden nagyobb színpadát lezúzták, és többször bejárták Magyarországot, többek között a Lazarvs (akkor még Apey and the Pea) és a Depresszió társaságában,

Idén februárban jelent meg a fentebb említett első nagylemezük, az Óra indul, melynek, lévén konceptlemez, mind a 10 dala az idő hiányának témáját járja körül.
A lemez dalai közül korábban már single-ként megjelent az „Ennyi jár”, mely klipet is kapott, ahogy a „Szemét” és a „Maradnék” is.

Legújabb klipjük egy hete élesedett a youtubeon, mely hűen hozza a Mirror által – most aztán igazán indokolt – „mérgesgyerekzenének” titulált stílust.

Ezittaz, KATT!

Osztani ér!

_______________________________________________________
Ha szeretnéd, hogy a te zenekarod is nap bandája legyen, első lépésként tedd térképre!
Csatlakozni itt lehet: bandmap.hu/intro
Ha csak ránéznél: bandmap.hu/beta

Vélemény, hozzászólás?