Kategóriák
A nap bandája

Korubaan

Korubaan (Budapest)

A tegnapi banda segítségével elhagytuk kissé a Föld légkörét, de csak a Holdig, ám a maival a Naprendszeren, sőt a Tejúton is túl, valahol az Androméda Galaxis után jobbra található planétáig repülhetsz, melynek neve Korubaan, s fő ismérve, hogy itt állandóan dübörög a party.
Az itteniek mindenkit szeretnek, függetlenül attól, ki milyen stílusban – metal, techno, goa, dance, vagy drum’n’bass – érzi jól magát.
Szóval, ha a Korubaan bolygóra akarsz jutni, nincs más teendőd, csak hallgass Korubaant. (mondják ők 🙂 )

2018 végén alakult a drum and bass / techno / electro / metal izgalmas elegyével operáló budapesti banda. Korábban is együtt zenéltek, de kicsit másra vágytak, „mint az egyszerű, kocsmákat megtöltő stoner zene”, így egy hirtelen ötlettől vezérelve élesen irányt változtattak, új névvel, új stílussal, új arculattal léptek át 2019-be.

A tavalyi (első) évük egy koncertnyi dalt szült, melyekből 2 került fel a Colony című EP-re. Emellett az S8 Underground Club tehetségkutatóján a harmadik helyen végeztek és leforgatták első klipjüket.

2020-at nagy lendülettel kezdték. Tegnapelőtt új dal és új videó debütált, a „Rage”, mely már a címével is a Rage Against The Machine-re utal, akik előtt e dühös muzsikával tisztelegnek.

Eittaz, KATT!
Osztani ér!

_______________________________________________________
Ha szeretnéd, hogy a te zenekarod is nap bandája legyen, első lépésként tedd térképre!
Csatlakozni itt lehet: bandmap.hu/intro
Ha csak ránéznél: bandmap.hu/beta

Vélemény, hozzászólás?