Kategóriák
A nap bandája

Sunami

Sunami (Tata)

“Mindjárt…”
“Mindjárt. Meg még egy kicsi.”
” Lassan nemsokára rövidesen nem csak próbatermi fotó megosztogatással alibizünk, hanem zenével is.”

Tatán valami készülődik…
Valami, amire érdemes odafigyelni. Legalábbis a friss, ropogós trió január végén youtube-ra dobott kóstolója szerint mindenképp!
A bandmapen rock és psychedelic rock a választott stíluscímkéik, de az említett “songs teaser” alatt látható futurepop, trip-hop hashtagek talán jobban fedik a valóságot. Vagy inkább is.

Rövidke múlt ritkásan elszórt morzsáiból kellett összecsipegetni a mai ismertetőt tehát, annál is inkább, mert – mint oly sokan – a Sunami sem szereti a bemutatkozást.
S mivel szükséges rossz, nem is öntenek nyakon érdemi infókkal, igaz, eddig még senkinél nem jöttek szembe olyan adatok, mint náluk. 🙂


“Eddig ez van, majd még írjuk tovább:
Sunami (ejtsd: Sunami, vagy ahogy akarod, minket totál nem zavar) a név jelentése: guess one
Átlagéletkorunk:39,33333
Átlagmagasságunk: 178
Álagos alkoholszázalék választásunk: 17,3

Ez ilyen szükséges rossz. A bemutatkozás, A név. Mint az élet végén a halál. Azt hiszed, hogy attól majd minden más lesz. Mi zenélünk, ti meg hallgatjátok. Comprende?

Van ez a gép. Ebből jönnek hangok. Van ez a három ember. Ezekből is. A nagyrészét nem akarod hallani. De kis százalékban az egyikből fogod. A másik kettő hangszerrel limitálja a végtelen esélyeit a megnyilatkozásra. Addig jó míg onnan senki sem énekel. Hidd el, tudom. Nyugi, Tripp-hopp eltelik az az 5 szám. Max 25 perc. Közben inni is lehet.

Facebook oldaluk jan. 27-én élesedett, egy hétre rá a bandmapen is térképre tették magukat. Dicséretes! 🙂

“A göndör, a bolond meg az Imre”(azaz Sinkovits Szabina – ének / dalszöveg, Budavári Tamás – gitár / zene, Mázsár Imre – billentyű/gép/zene ) első és eddig egyetlen koncertje febr. 14-én volt a tatai Monoszkóp Kultúrbisztróban. A tavasz, mint mindenki másnak, karanténban telt.
Arra azért kerestek megoldást, hogy az elsők között dobjanak be a nagyközösbe egy karanténvideót, “Lazy souls’ garden” című dalukhoz.
Saját szavaikkal:

A kamera mögött maszkban kornyikáló lány aszongya hogy:
“No one saves the future for them
Taking fruits of lazy souls’ garden
He keeps staying in his easy heaven
While she’s floating”

És tényleg. 🙂

Nagyjából ennyi, amit találtam róluk, tőlük, egyelőre.
Na meg fotók az első koncertjükről és képek, amik dalszövegeket, dalszövegtöredékeket viselnek magukon. (olyan dátumokkal, amik az idei évnél jóval korábbi születésről árulkodnak.)

Írhatnám még a benyomásaimat, de összegzem inkább annyival, hogy részemről erősen várós, mit hoznak össze “Mindjárt…”

Addig is kóstólj bele te is abba, amit magukból kóstolónak kínáltak. 0:45-nél feltűnt, hogy Szabina kissé szokatlan módon használja a mikrofont. De hát bele kell ebbe jönni, na 😀

KATT! ↓

______________________________________
Ha szeretnéd, hogy a te zenekarod is nap bandája legyen, első lépésként tedd térképre!
Csatlakozni itt lehet → bandmap.hu/intro
Ha csak ránéznél → bandmap.hu
Ha támogatnád a bandmap fejlesztését → patreon.com/bandmap

Vélemény, hozzászólás?